Dating op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Dating


Kom gewoon de juiste man niet tegen.

Helaas ben ik nu al een hele tijd alleen, kom gewoon de juiste man niet tegen. Het is niet dat ik veeleisend ben maar word gewoon vaak voor de gek gehouden.


Het liefst zoek ik hier een man om oud mee te worden.

Het liefst zoek ik hier een man om oud mee te worden maar dan heb ik misschien wel iets te hoge verwachtingen! Wel zou het fijn zijn iemand te vinden die mij weer erg laat lachen, mij een goed gevoel kan geven en er ook echt voor mij is wanneer ik hem nodig heb.


Ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar.

Echt veel wensen heb ik niet maar ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar en ik ben niet op zoek naar een eendagsvlieg maar iemand om vaker iets meet te gaan doen. Uiterlijk is niet het belangrijkste, een goed karakter wel.


Ik ben heel romantisch, eerlijk, open, gevoelig.

Hoi hoi, ik ben het zoeken een beetje beu aan het worden vandaar dat ik via deze weg maar probeer. Ik ben heel romantisch, eerlijk, open, gevoelig. Blijkbaar ben ik ook te eerlijk en is het misschien daarom dat mannen niet op mij vallen. Zitten hier dan wel mannen zoals ik?


Ik ben regelmatig vrolijk maar hou ook erg van mopperen op z’n tijd.

Ik ben regelmatig vrolijk maar hou ook erg van mopperen op z’n tijd. Ambitieus, vind dat ik het mooiste vak van de wereld heb en werk hard. Kan impulsief zijn maar ken ook mijn verantwoordelijkheden Heb soms droge, soms sarcastische humor, lach vaak en graag en ben altijd in voor een irritant geintje.


Niemand wil mij. Ben ik echt zo afstotelijk?

Niemand wil mij. Ben ik echt zo afstotelijk?


Ik wil nu ontdekken of ik dat gevoel terug kan krijgen bij iemand anders.

Sja, hoe zou ik eens beginnen? Ik zit al een paar jaar in een relatie, het gaat goed, het is fijn maar meer dan dat voel ik niet meer helaas. Ik wil nu ontdekken of ik dat gevoel terug kan krijgen bij iemand anders.


Ik ben opzoek naar iemand om iets leuks mee op te bouwen!

Ik ben opzoek naar iemand om iets leuks mee op te bouwen!


Iemand die weet wat ik voel en iemand die niet alleen aan maar én ding denkt.

Gebonden maar voel me toch eenzaam en alleen, zoek een luisterend oor, iemand die weet wat ik voel en iemand die niet alleen aan maar én ding denkt.


Open minded en sta altijd open voor nieuwe dingen.

Open minded en sta altijd open voor nieuwe dingen.


Zou het heel fijn vinden eens een wildvreemde man te mogen uit dagen.

Het is best leuk om op stap te gaan met vrienden en mannen uit te dagen maar zo zit het leven niet in elkaar naar het schijnt. Ik vind het best wel fijn en zou het heel fijn vinden eens een wildvreemde man te mogen uit dagen. Hoe goed kan jij er aan weerstaan.


Uiterlijk vind ik heel belangrijk, niet om gelijk eisen te stellen..

Uiterlijk vind ik heel belangrijk, niet om gelijk eisen te stellen maar een man moet wel goed voor de dag komen, leuke kleding, verzorgd en ga zo maar door.


Als vrouw zijnde vind ik het nog altijd even spannend om mijn charmes te gebruiken.

Als vrouw zijnde vind ik het nog altijd even spannend om mijn charmes te gebruiken. Nog spannender is als een man daar reactie op geeft. Wil jij mijn verleidende blik zien dan sta ik er al helemaal klaar voor.


Vrolijke meid zoekt een gezellige jonge man voor de toekomst.

Vrolijke meid zoekt een gezellige jonge man voor de toekomst. Ik ben best verlegen vandaar dat ik het eens hier probeer.


Ik zou heel graag alle goeie plekjes te weten willen komen?

Ik woon nog maar net op kamers in de stad, en heb best een beetje moeite te wennen. Ik zou heel graag alle goeie plekjes te weten willen komen, dus lieve mannen laat je horen! Wanneer jij mij daarbij helpt, zal ik je daar rijkelijk voor belonen.


Ik dacht de liefde van mijn leven te hebben.

Ik dacht de liefde van mijn leven te hebben, blijk ik opgescheept te zitten met een gamende leegloper. Nou ik ben niet van plan mijn hele leven daarmee opgescheept te blijven zitten!


Tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.

Hallo, ik ben aan het kijken of hier leuke mannen zijn die mijn leven extra kleur kan geven. Ik ben alweer een tijdje gescheiden en zoek een leuke man waarmee ik leuke dingen kan doen.


Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog maagd ben.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog maagd ben en daar ben ik niet verlegen om. Aan fantasie ontbreekt het mij helemaal niet maar ik moet het uiteraard ook kunnen uitwerken. Wie weet wel samen met jou.


Wie zou een show van mij willen zien?

Toneel is mijn absolute passie. Dan ben ik helemaal mijzelf en voel ik mij vrij. Wie zou een show van mij willen zien?


Hoihoi! Lief en leuk dat je een kijkje komt nemen.

Hoihoi! Lief en leuk dat je een kijkje komt nemen. Als je vragen hebt vuur ze maar op me af, ik beantwoord deze met veel plezier! Want hier allerlei dingen over mezelf neerzetten vind ik een beetje moeilijk haha. Groetjes!


Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?

Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?


Een keer online een leuke man te leren kennen.

Een van de dingen die ik op mijn bucketlist heb staan is om een keer online een leuke man te leren kennen. Misschien is dat ook wel een van de dingen die jij graag wilt, alleen dan met een vrouw.


Ik zoek hier wat plezier en ontspanning.

Ik ben een rustige girl next door. Hou van muziek luisteren, schrijven, tekenen en aquarel. Ik werk in de zorgsector en ik zoek hier wat plezier en ontspanning. Misschien ook meer, wie weet?


Ik weet me best wel te redden, maar zeg nou eerlijk samen is wel leuker toch?

hou van mode en ga dan ook graag winkelen. Nu ben ik al 5 jaar alleen en wil ik net als mijn vriendinnen ook wel eens lekker in de avond op de bank zitten of samen op vakantie kunnen gaan. Nee ik ben niet eenzaam of zielig en ik weet me best wel te redden, maar zeg nou eerlijk samen is wel leuker toch?


Ben al een tijdlang alleen en voel dat mijn lichaam bemind wil worden!

Mag dan wel een dame op leeftijd zijn maar dat wil niet zeggen dat ik geen aandacht nodig heb voor mijn lichaam. Ben al een tijdlang alleen en voel dat mijn lichaam bemind wil worden en aandacht nodig heeft.


Zoek iemand die de moeite wil nemen de echte mij te leren kennen!

in het dagelijks leven ben ik amateur model. Aandacht genoeg zul je denken, en dat is ook wel zo, maar daar zit nou nooit eens die leuke vent met die goede klik bij, ik hoor alleen maar hoe mooi ik ben, en zoek iemand die de moeite wil nemen de echte mij te leren kennen. en niet alleen maar naar mijn uiterlijk kijkt.


Denk je dat jij mij af en toe op mijn plek kan zetten?

Ik ben best wel een eigenwijs ding, daar kunnen niet veel mannen tegen, ik weet prima wat ik wil en niet wil en handel daar ook naar! Denk je dat jij mij af en toe op mijn plek kan zetten?


Wat ik wil is een man met inhoud.

Ik zoek een man die net even anders is als alle anderen. Je moet echt geen meeloper zijn want dan kan je mijn profiel beter overslaan. Wat ik wil is een man met inhoud. Tegenwoordig zijn die ver te zoeken. Ben je verlegen is dat helemaal geen probleem ik kan je daar mee helpen als je maar niet met de horde meeloopt dan is het voor mij goed.


Opzoek naar een leuke vlotte sympathieke man die mij weer laat stralen.

Al enkele jaren is de spanning uit mijn huwelijk, nu opzoek naar een leuke vlotte sympathieke man die mij weer laat stralen.


Wil graag kennis maken met mannen die eerlijk en oprecht zijn.

vrolijke en spontane vrouw met veel gevoel voor humor. Wil graag kennis maken met mannen die eerlijk en oprecht zijn en hun eigen mening hebben over dingen

Pagina 1 van 3