Extreme sex op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Extreme sex


Sexslaafje bied zich aan, voor flinke vernedering.

Sexslaafje bied zich aan, voor flinke vernedering. Ik wil jouw geile slut zijn. Ik hou van extreme seks en extreme pijn.


Dirty mind, erg ruig en extreem dus be prepared!!!!

Dirty mind, erg ruig en extreem dus be prepared!!!!


Ik ben stapelgek op orale seks en voornamelijk standje 69 vind ik heerlijk.

Tja waar zal ik eens beginnen? Als je iemand wilt verwennen die altijd geil is dan hoef je niet verder te zoeken. Ik ben stapelgek op orale seks en voornamelijk standje 69 vind ik heerlijk om te doen. Extreem zijn op zijn tijd is ook geweldig, jij lekker op mijn billen slaan en ik kreunen van genot mmm.


Zoek een dominante man, hou van eigenlijk alles, als het maar extreem is.

Zoek een dominante man, hou van eigenlijk alles, als het maar extreem is. Heb ervaring, maar wil graag nog nieuwe dingen leren/ondervinden. Ik hoor het wel:)


Mijn fantasieën zijn nog al extreem.

Mijn fantasieën zijn nog al extreem. Ik durf ze bijna niet uit te spreken en naar mijn vriend al helemaal niet, ik weet zeker dat hij dan niets meer van me wil weten. Hoe vind jij het als een vrouw iets extreems wil? Kick je daarop? Want dan ben ik echt wanhopig op zoek naar je.


Altijd dat zoetsappig gedoe hoeft niet voor mij, ik hou van hard en extreem.

Altijd dat zoetsappig gedoe hoeft niet voor mij, ik hou van hard en extreem. We moeten beide na die tijd ook een goed gevoel eraan overhouden en ik denk dat het op die manier juist de goede kant op kan gaan.


Hou van extreem, wie kan mij daarin vergezellen!

Hou van extreem, wie kan mij daarin vergezellen, en heeft een hoge grens net als dat ik die hebt? Geen relatie, alleen lekker genieten, en bij succes wie weet dan vaker?


Ik hou niet van gewone seks maar wel van soft sm en nog veel meer.

Niet alleen jonge dames zijn voor extreem want daar staat toch helemaal geen leeftijd op. Ik hou niet van gewone seks maar wel van soft sm en nog veel meer. Krijg je al zin dan moet je zeker niet twijfelen.


Onderdanige knapen gezocht, hou van extreme dingen!

Onderdanige knapen gezocht, hou van extreme dingen, maar tegelijkertijd ook spannende dingen, dus mannen als je interesse hebt in een avontuur om nooit te vergeten, weet je me te vinden


Ik hou van extreme seks maar kan toch niet zomaar een man daarvoor aanspreken.

Dit lijkt mij de beste manier om op zoek te gaan wat ik echt wil zonder dat iemand het hoeft te weten. Ik hou van extreme seks maar kan toch niet zomaar een man daarvoor aanspreken. Heb jij de handboeien dan geef ik je mijn lichaam.


Ik zoek een man die mij eindelijk nog eens heel hard wil neuken.

De meeste mannen houden niet van extreme seks of sm. Ik zoek dan wel een man die mij eindelijk nog eens heel hard wil neuken.


Ik hou van extreem!

Nu wil ik bekennen, dat ik het een lekker en opwindend idee vind, om gewoon met een man af te spreken zonder elkaar te kennen, en zonder veel van elkaar te weten. Of jij getrouwd bent of singel bent maakt mij niet zoveel uit. PS: Ik hou van extreem!


Hard, teder en extreem. Het maakt mij allemaal niks uit.

Hard, teder en extreem. Het maakt mij allemaal niks uit, mijn interesses zijn breed op gebied van sex.


ik ben wel eens gefist en ik word er echt verschrikkelijk geil van.

Hou jij van gewone sex of doe je graag wat extremere dingen? Ik het laatste. Heb je wel een vrouw gefist? ik ben wel eens gefist en ik word er echt verschrikkelijk geil van. Hoe groot zijn jouw handen eigenlijk?


Zoek je een geil sletje voor in je bed dan moet je nu al niet meer verder zoeken.

Zoek je een geil sletje voor in je bed dan moet je nu al niet meer verder zoeken. Hier ben ik al. Ik hou van alles wat ook maar met seks te maken heeft en heb het liefste nog vrij extreem.


Een man die van extreem houd maar die ook een slavin wil.

Liegen ga ik er niet om doen en al zeker geen doekjes om winden. Ik zoek een seksmaatje maar niet zomaar eentje. Een man die van extreme sex houd maar die ook een slavin wil. Ik laat mij helemaal over aan je als jij maar ene heel strenge meester bent.