Profielen in de kijker homo

Zoek een geile man voor een geile seksdate. Geen poespas, gewoon samen genieten.
Ben jij een man die opzoek is naar een leuke relatie met romantiek?
Gevoelige jongen en wil graag meer dan dat oppervlakkige gedoe.
Zoek een lekkere man om een seksrelatie op te bouwen.
Wil je mij ook beter leren kennen dan denk ik dat wij wel een klik hebben.
Zoek iemand die wil geven en nemen, in een seksrelatie.
Kan je mij eens gek maken van verlangen en meer?
Ik ben graag te vinden in de sportschool, maar samen is dat veel leuker toch?
Ik zoek een man die niet op zoek is naar een relatie, net als mij.
Ik ben een spontane jonge man en ben op zoek naar wat avontuur.
kom je op mijn terrein genieten van sex?

Inmiddels ben ik lekker al met pensioen en heb van mijn bonus een huisje gekocht waar ik lekkere stoute dingen kan doen. Woon heerlijk in de bossen,heb ook geen directe buren. Waardoor we dus veel lekkere geluiden kunnen maken. KUnnen ook heerlijk naakt op mijn terrein lopen. Staat een grote heg om heen waar je niet door heen kan kijken.

Wat ik zoek is een leuke lieve man om op seksueel gebied te genieten

Ik ben hier nog nieuw, en ik kijk een beetje de kat uit de boom. Wat ik zoek is een leuke lieve man om op seksueel gebied te genieten, een beetje friends met bijbedoeling, denk ik. Ik zou zeggen stel jezelf voor, en wie weet. Ik kan jou discreet ontvangen.

Leuk contact om een seksuele relatie mee op te bouwen.

Leuke man, middenklasse zoekt een leuk contact om een seksuele relatie mee op te bouwen, en andere leuke dingen te doen, ik zoek dus niet iemand die erg claimerig is.

Leuke man om leuke en vooral ook lekkere dingen te doen.

Ik ben net een tijdje uit de kast, en nu zoek ik een leuke man om leuke en vooral ook lekkere dingen te doen, kan jij jouzelf hierin vinden?

Met mij wil genieten op allerlei mogelijke manieren.

Ik denk dat ik er opzich best mag zijn, onder de mannen onder ons. Ik zoek een leuke jongen, die met mij wil genieten op allerlei mogelijke manieren, en die mij nog wat kan leren, daar sta ik voor open.

Zoek een lekkere man om een seksrelatie op te bouwen.

Ik zie er goed uit, ben atletisch gebouwd, zoek een lekkere man om een seksrelatie op te bouwen, en dat wij voor elkaar kunnen betekenen, kunnen wij met elkaar bespreken toch?

Ik word ook wel eens knuffelbeer genoemd

Ik word ook wel eens knuffelbeer genoemd haha. Dat komt volgens mij omdat ik er wel knuffelbaar uit zie. En na een dag hard werken is er niks fijner om lekker tegen elkaar aan te zitten. Dus als jij lekker met mij wilt knuffelen dan moet jij mij zeker iets laten weten.

Lekkere vent om mijn leven verder wat meer kleur te geven.

Eigenlijk niemand die het in mijn omgeving weet. Maar ik ben om Gay als het maar zijn kan. Geen idee hoe ik het al die tijd verborgen kan houden. Maar wordt eens tijd om uit de kast te komen. Daarom zoek ik ook een lekkere vent om mijn leven verder wat meer kleur te geven. Wie weet komt er wel meer van. Wil genieten van wat het is om de liefde te ervaren die er in mijn broed!

Gehuwd maar zoek gewoon spanning en eens wat anders.

Hey hallo mannen. Ik ben gehuwd maar zoek gewoon spanning en eens wat anders. Zoek jij hetzelfde? Wie weet kunnen wij elkaar dan wel goed helpen. Stuur maar een berichtje!

Ik zoek een leuke jongen die niet vies is van veel seks

Ik zoek een leuke jongen die niet vies is van veel seks, en die lekker met mij wil genieten. Als jij meer van mij wil weten, mag jij dat vragen hoor.