Intimiteit op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Intimiteit


Wanneer je net zoals ik lekker wilt zweten laten we het zo intiem mogelijk hebben.

Ben nog jong, maar weet precies wat ik wel en niet zou willen. Wanneer je net zoals ik lekker wilt zweten laten we het zo intiem mogelijk hebben.


Rustige vrouw, 2 kids, opzoek naar initmiteit en seks.

Rustige vrouw, 2 kids, opzoek naar initmiteit en seks


Ik hoef geen relatie meer maar een leuke vriend is meer dan welkom.

Nog lang niet uitgeblust.. Ik hou van gezelligheid en intimiteit. Ik hoef geen relatie meer maar een leuke vriend is meer dan welkom. Hoop op leuke reacties.


Ik zoek intiem contact met een sterke man!

Sinds mijn man weg ik, moet ik het in mijn 1tje rooien, in het begin was het moeilijk en moest ik het allemaal eerst verwerken dat hij echt niet meer terug zou komen. Nu ben ik zover dat ik mij vrij voel en weer de draad wil oppikken. Daarvoor zoek ik intiem contact met een sterke man, die mij kan laten voelen dat hij weet wat een vrouw nodig heeft.


Een vrouw die aandacht en intimiteit nodig heeft!

Lange tijd heb ik getwijfeld of ik het zou doen, mezelf hier inschrijven om een man te vinden die mij aandacht geeft en verwent. Ik ben namelijk geen vrijgezelle vrouw maar wel een vrouw die aandacht en intimiteit nodig heeft


Hou jij ook van afwisseling, en ben je niet bang om intiem te zijn?

Hey, neem gerust even een kijkje. Niet al het moois er vanaf kijken he? ;) Grapje! Mijn naam is Mia, en ik hou van ontspannen samen zijn, dit kan onder het genot van een filmpje, maar ook van een lekkere hete massage. Hou jij ook van afwisseling, en ben je niet bang om intiem te zijn?


Wat ik zoek is een iemand waarmee ik een intieme relatie kan opbouwen.

Wat ik zoek is een iemand waarmee ik een intieme relatie kan opbouwen. Ik sluit niet uit dat het meer kan worden maar wat ik nu zoek is in eerste instantie het lichamelijke.


Iemand die een vrouw tot vele hoogtepunten kan en wil brengen!

Ik heb erge behoefte aan de intimiteit samen met een man. Iemand die een vrouw tot vele hoogtepunten kan en wil brengen en zelf ook graag geniet van heerlijke seks. Ik hoop van je te horen.


Ben op zoek naar een intiem bezoekje van een leuke man.

Ben op zoek naar een intiem bezoekje van een leuke man. Kom je bij mij of moet ik naar jou toe komen?


Een vrouw die af en toe wat intimiteit en passie nodig heeft.

Zit veel in het buitenland vanwege mijn werk, voel me behoorlijk vaak erg eenzaam en ben toch een vrouw die af en toe wat intimiteit en passie nodig heeft, ben ook maar een mens. Het lijkt me leuk iemand te ontmoeten die met mij mee wil op zakenreis, houd van vakanties, en niet gebonden is, want heb geen zin in boze vrouwen voor me deur.