Leerfetish op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Leerfetish


Ik bind je aan de paal en wat er dan gebeurt daar laat ik je het raden naar.

Een muziekje, mijn lederen laarzen en pak, mijn zweep en je mag komen want dan ben ik er helemaal klaar voor. Ik bind je aan de paal en wat er dan gebeurt daar laat ik je het raden naar.


Zwart leer of latex vind ik mooi om te dragen.

Zwart leer of latex vind ik mooi om te dragen. Aan de andere kant sexy jurkjes en strakke broekjes ook.


Ik loop dikwijls in mijn lederen string maar dan mis ik een onderdanig slaafje.

Mijn kast hangt vol lederen pakjes maar ik kan ze toch niet zomaar aantrekken. Ik loop dikwijls in mijn lederen string maar dan mis ik een onderdanig slaafje waar ik meester mag over zijn.


Ik ben gek op lak en leer en mag graag vastgebonden worden.

Ik ben gek op lak en leer en mag graag vastgebonden worden. Wat misschien wel raar is is dat ik dit niet met een blinddoek om wil doen, want ik wil jou ook graag zien genieten van ons spel.


Wat ik zoek is dus een ervaren sub, die niet snel bang is om straf te krijgen.

Ben jij net als ik gek op leer? Ben je ook nog een goede ervaren sub, dan moet je zeker reageren. Ik ben Monica en kan absoluut niet zonder leren kleding. Wat ik zoek is dus een ervaren sub, die niet snel bang is om straf te krijgen. Die weet wat er van hem verwacht word. En ik zoek dus echt ervaren, dus geen beginneling. Mocht je meer willen weten dan kan je mij een bericht sturen.


Zoek een slaaf, iemand die doet wat ik zeg, dol is op latex en leer.

Zoek een slaaf, iemand die doet wat ik zeg, dol is op latex en leer, en niet vies is van experimenteren.


Mannen die het net als ik geil vinden om in leer rollenspellen te spelen.

Zoals je de op de foto kan zien loop ik het liefste in leer, mijn man is gescheiden van me door mijn leerfetish. Wat ik hier zoek zijn mannen die het net als ik geil vinden om in leer rollenspellen te spelen. Daarbij kan het niet gek genoeg gaan, zolang wel de respect voor elkaar blijft. Echte harde sm doe ik niet, soft sm zeker wel.