Leuke date op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Leuke date


Lang geleden dat ik een wow moment gehad heb.

Het is al ontzettend lang geleden dat ik een wow moment gehad heb.


Heel verlegen meid die nog geen vriendje heeft gehad.

Heel vreemd dat ik toch aandurf om mij hier aan te melden. Ik ben een heel verlegen meid die nog geen vriendje heeft gehad maar wel iemand in mijn leven zou willen om alles mee te delen. Ik ben best heel lief en teder maar kan ook heel losbandig zijn eens ik iemand beter ken.


Mis de romantiek en de passie toch wel heel erg.

Alweer 4 jaar gescheiden, mis de romantiek en de passie toch wel heel erg, ben zelf dol op lekker knuffelen en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik vind het wel belangrijk goed te kunnen praten op een bepaald niveau met je, je moet dus wel wat inhoud hebben!


Ik wil dingen beleven en vooral ook heel leuke momenten hebben samen.

Hoi hoi, ik ben een levenslustige vrouw die op zoek is naar een man die niet echt van stilzitten houd. Ik wil dingen beleven en vooral ook heel leuke momenten hebben samen. Voel jij het ook zo aan stuur mij dan maar!


Ik zoek een leuke date voor in de weekenden.

Ik zoek een leuke date voor in de weekenden om gezellig samen in het weekend leuke dingen te doen. ik ben best verlegen daarom probeer ik het via deze weg.


Als het klikt kan er misschien iets moois ontstaan.

Hoe zie jij mij het liefst, haar in een staart of lekker los? Ik ben Maaike uit Zuid-Holland en zoek een leuke vriend. Gewoon om leuke dingen te doen. Naar het strand of gezellig een terrasje pikken. Als het klikt kan er misschien iets moois ontstaan, dat zou het mooiste zijn. Maar daar loop ik niet op vooruit. Eerst maar eens zien of ik respons krijg. Groetjes, Maaike.


Iemand aan mijn zij willen hebben om leuke dingen mee te delen.

Ik sta in de bloei van mijn leven, ik zou echter heel graag iemand aan mijn zij willen hebben om leuke dingen mee te delen, dat is de reden waarom ik hier ben aangemeld, wie niet waagt blijft maagd :p


Even zien of hier iemand is die mijn hartje sneller kan laten kloppen.

Even zien of hier iemand is die mijn hartje sneller kan laten kloppen. We hoeven elkaar niet direct te bespringen, eerst maar eens ergens een drankje doen. Ik heb alle tijd!


Wat ik wel mis op mijn foto's is een leuke jongen!

Ik voel mij altijd erg sexy en ben mij erg bewust van het mooie lichaam die ik heb en daar maak ik ook graag foto's van. Wat ik wel mis op mijn foto's is een leuke jongen! Wel een jongen die net als ik trots is op zijn lichaam en ook graag op de foto's staat. Ben jij zelfverzekerd? Laten we dan snel een paar mooie foto's van ons maken.


Alleen zijn gaat me op zich goed af maar samen is het toch wel een stuk gezelliger.

Alleen zijn gaat me op zich goed af maar samen is het toch wel een stuk gezelliger. Ik pak graag een terrasje, houd van dagjes weg, wandelen, fietsen en nog veel meer. Zou het alleen leuk vinden dat eens met iemand samen te doen.


Tja, dat verschilt per dag...maar over het algemeen we lief.

Tja, dat verschilt per dag...maar over het algemeen we lief ????


Eerst een klik en daarna zien we wel verder

Eerst een klik en daarna zien we wel verder


Ben erg lief, zorgzaam en teder. Ik haat vluggertjes.

Ben erg lief, zorgzaam en teder. Ik haat vluggertjes.


Ik hou van lachen. Humor is wat ik leuk vind en wat ik zelf ook bezit.

Ik hou van lachen. Humor is wat ik leuk vind en wat ik zelf ook bezit. Als je niet tegen een vleugje sarcasme kan dan kijk je beter uit. Want ik kan er wat van!


Ik zoek een open en vrolijke type met gevoel voor humor.

Het schijnt dat de mannen van tegenwoordig de eerste stap niet meer durven nemen, daarom doe ik het maar. Ik zoek een open en vrolijke type met gevoel voor humor.


Zoek een man die begrijpt hoe een vrouw in elkaar zit en dat aanvoelt.

Tot nu toe heb ik veel pech gehad met de mannen die ik tot nu toe ontmoet heb. Zoek een man die begrijpt hoe een vrouw in elkaar zit en dat aanvoelt. Samen met jou wil ik een huishouden gaan vormen en heel gelukkig zijn.


Als het even kan, dan ga ik op ontdekkingsreis.

Als het even kan, dan ga ik op ontdekkingsreis. Er zijn nog zoveel leuke plekjes te ontdekken in de wereld.


Op zoek naar een leuke, lieve jongen voor gezelligheid en meer.

Op zoek naar een leuke, lieve jongen voor gezelligheid en meer


Er zou zomaar een man tussen kunnen zitten die bij mij past!

Er zou zomaar een man tussen kunnen zitten die bij mij past! Ik heb niet veel wensen enzo, maar verwacht wel dat je eerlijk bent.


Ik zoek een man waar ik de hele dag over dromen kan.

Ik zoek een man waar ik de hele dag over dromen kan, een man die mij de wereld van een andere kant laat bekijken. Ben jij die man die alles kan?


Ik ben een leuke lieve spontane meid die graag leuke dingen doet.

ik ben een leuke lieve spontane meid, die graag leuke dingen doet en niet bang is ingesteld. ik probeer graag nieuwe dingen uit ,,, wat ik zoek: leuke spontane jonge met humor en hij moet natuurlijk ook wel lief zijn en vooral niet saai!


Zin in een leuke tijd, geef een kans aan deze leuke meid!

Samen en toch alleen, dat is hoe ik mij voel, dus ik heb de stoute schoenen aangedaan en mij hier aangemeld, ik woon samen dus kan niet ontvangen, maar daar vinden we vast wel een oplossing voor, denk je ook niet? Zin in een leuke tijd, geef een kans aan deze leuke meid! Stout kusje van mij, Haily


Ik hoop dat ik hier een leuke date kan vinden.

Ik hoop dat ik hier een leuke date kan vinden, ik kan bijna altijd met jou op een leuke date, en dan zien wij wel wat ervan komt...


Pluk de dag en kom gezellig met mij mee op een leuke date!

Wie houd er net zo van lekker gek doen als ik? Je leeft tenslotte maar een keer, en daar moet je wat van maken. Pluk de dag en kom gezellig met mij mee op een leuke date!


Ben wel echt nieuwsgierig naar wie ik hier zal gaan ontmoeten.

Ben wel echt nieuwsgierig naar wie ik hier zal gaan ontmoeten, maar ik sta voor iedereen open, niet te jong, niet te oud natuurlijk, wel iemand die bij me past. Uiterlijk is niet het belangrijkste, maar gezelligheid en plezier samen wel.


Sinds ik weer single ben mis ik iets in mijn leven.

Hallo!!! Mijn naam is Layla en sinds ik weer single ben mis ik iets in mijn leven en misschien ben jij dat wel! Je leeftijd is voor mij niet het allerbelangrijkste, als je maar leuk en lief bent. Wie oh wie durft het aan??


Ben jij leuk? en wil je iets over me weten? stuur even een berichtje! ;)

ben jij leuk? en wil je iets over me weten? stuur even een berichtje! ;) en ohja... krijg de laatste tijdje berichtjes van mannen zonder foto... je bent vast leuk maar zonder foto kan ik dat niet beoordelen.. ;)


Wie o wie gaat mij uitnodigen voor een leuke date?

Ik kan hier wel een heel verhaal op gaan hangen over hoe leuk dat ik wel ben maar daar kan jij beter zelf achter komen of niet? Het zou wel handig zijn als je uit de buurt komt want ik heb nog geen eigen auto. Wie o wie gaat mij uitnodigen voor een leuke date?


Wat ik zoek is een leuke man voor een gezellige spannende avond!

Toen een vriendin van mij online een leuke date scoorde, dacht ik, dat wil ik ook, dus bij deze mannen. Wat ik zoek is een leuke man voor een gezellige spannende avond, kan regelmatig vrij ontvangen en niks is voor mij te gek, heb jij zin?


Leuke date wat misschien uit kan groeien tot meer!

Ik ben een gezellige, spontane vrouw die op zoek is naar een leuke date wat misschien uit kan groeien tot meer! Lijkt het je leuk dan merk ik het wel!????

Pagina 1 van 2