Liefde op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Liefde


Ik mis de vriendschap en knuffel van een lieve man.

Mijn vriend en ik zijn al lang samen en eigenlijk hebben wij onze jeugd ook samen doorgebracht. Dit heeft nu wel de gevolgen want wij hebben wel een relatie maar zijn heel weinig bij elkaar. Het lijkt wel of wij nu op elkaar wat uitgekeken zijn. Ik mis de vriendschap en knuffel van een lieve man.


Weer de stap zetten op zoek naar liefde in mijn leven.

Na een vechtscheiding en nu al wat jaren alleen, toch maar weer de stap zetten op zoek naar liefde in mijn leven. Ik vind het heel eng, maar heb de moed gevonden, het toch te gaan proberen.


Live man gezocht, voor leuke dingen te doen.

Live man gezocht, voor leuke dingen te doen, en samen gezellige tijd te hebben. Misschien met jou?


Ben nog steeds single en wil graag wat ervaring opdoen.

Wat de liefde betreft heb ik nog niet zo heel veel ervaring, ben nog steeds single en wil graag wat ervaring opdoen. Een oudere man lijkt me de ideale persoon om mij de geheimen van de liefde te leren.


Een leuke, lieve en vlotte man waar ik wat moois mee kan opbouwen.

Ik heb een relatie, maar die lijkt een beetje bevroren te zijn. Toch kan ik niet zonder de warmte en de liefde van een man. Ik zoek hier dan ook een leuke, lieve en vlotte man waar ik wat moois mee kan opbouwen.


Ik ben jong en wil de wereld verkennen wat betreft de liefde.

Hey hey, ik ben jong en wil de wereld verkennen wat betreft de liefde, alle leuke jongens lopen rond met een vriendin, ik wil er iemand die met mij door het centrum loopt hand in hand.


Ik ben echt toe aan geborgenheid en liefde.

Man gezocht! Voor mij! Ik ben Alana en ik ben dus op zoek naar een man. Hopelijk voor een relatie, dat zou ik heel fijn vinden, ik ben echt toe aan geborgenheid en liefde. Ik heb het goed hoor verder, maar dat mis ik gewoon heel erg.


Het is erg lang geleden dat ik echt op date ben geweest.

Misschien lijk ik een beetje wanhopig nu ik mijzelf hier heb ingeschreven maar dat maakt mij niks uit want dat ben ik eigenlijk ook wel. Het is erg lang geleden dat ik echt op date ben geweest (ik heb al een lange tijd een relatie) en het is ook een hele lange tijd geleden dat ik heb gevreeën.


Lieve zacht(e) aardige knuffelmama zoekt liefde, trouw, vertrouwen en respect.

Lieve zacht(e) aardige knuffelmama zoekt liefde, trouw, vertrouwen en respect. Ben er echt aan toe.


Voel me niet geliefd door mijn huidige vriend.

Voel me niet geliefd door mijn huidige vriend, of het komt dat hij zelf uit een gezin komt waar geen liefde is? Wat hij mij niet kan geven hoop ik hier te vinden


Echte liefde, bestaat dat nog? Geloof er zelf niet meer zo in.

Echte liefde,bestaat dat nog? Geloof er zelf niet meer zo in


Ik dacht de liefde van mijn leven te hebben.

Ik dacht de liefde van mijn leven te hebben, blijk ik opgescheept te zitten met een gamende leegloper. Nou ik ben niet van plan mijn hele leven daarmee opgescheept te blijven zitten!


Helaas mis ik wel een vriend. Hoop dat het mij via deze weg gaat lukken.

Net terug ben ik uit Cuba, waar ik een aantal jaren heb gewoond. Ik was daar voor de liefde heen verhuisd, maar de heimwee speelde mij parten. Het voelt heerlijk om weer in mijn thuisland te zijn. Helaas mis ik wel een vriend. Hoop dat het mij via deze weg gaat lukken, want dat single zijn word ik niet zo blij van.


Wat ik zoek is liefde en sex met de juiste man.

Goed, ik ben blond, maar mensen onderschatten mij, ik heb een goede baan, eigen huis en een auto, mag ik een keer plezier hebben? Ik ben verder ongecompliceerd en heel meegaand, wat ik zoek is liefde en sex met de juiste man, die begrijpt waar ik het over heb. Meld je maar, want nooit geschoten is altijd mis..


Ik hou niet van ruzie maken en vechten, Wel hou ik van goedmaken en lief zijn.

Even kort over mij ik hou niet van ruzie maken en vechten, Wel hou ik van goedmaken en lief zijn. Uitdagen is ook leuk en dat mag ik ook graag doen. Welke lekkere heer hier heeft dezelfde mening als ik......


Iemand die helemaal van mij is en die me de liefde en meer geeft waar ik zo naar op zoek ben.

Ik wil ook iemand die helemaal van mij is en die me de liefde en meer geeft waar ik zo naar op zoek ben.


Ik heb nog nooit een vast vriendje gehad!

Nu wil ik toch ook weleens ontdekken wat liefde is, ik heb nog nooit een vast vriendje gehad, iemand die mijn hart op hol kan laten slaan! Ik zou zeggen, verras me maar.


Ik mis warmte, liefde en plezier.

Ik zie er misschien uit als een stoere chick, maar onder al die lagen zit een gevoelig persoon. Ik mis warmte, liefde en plezier.


Een spannende relatie, dat zou voor mij ideaal zijn.

Een spannende relatie, dat zou voor mij ideaal zijn. Met veel respect, liefde en vooral veel en geile seks. We geven elkaar vrijheid, we moeten elkaar niet constant op de lip zitten. En als we dan bij elkaar zijn, vliegen de vonken er af, dat zou ik heel graag willen. Jij ook? Dan zijn we vast voor elkaar geschapen!


Ben jij klaar om overspoelt te worden door mijn liefde?

Een maatje meer, betekend ook meer liefde die ik jou kan geven. Ben jij klaar om overspoelt te worden door mijn liefde?


Het is al lang geleden dat ik wat liefde meegemaakt heb.

Niet een saai type maar altijd op zoek naar een gezellige tijd, that's me haha. Dus als je ook wat van spanning en avontuur houdt dan ben jij mij wel aan het juiste adres. En het is al lang geleden dat ik wat liefde meegemaakt heb dus het inmiddels wel weer tijd!


Ik kan goed luisteren en ga voor de liefde.

Heb al 2 maanden geen vriendje meer gehad en ik mis wel een arm om mij heen. Ik zou het zo lekker vinden om me weer lekker geborgen te voelen bij een leuke vent. Ik ben wel blond maar niet dom. Ik kan goed luisteren en ga voor de liefde.


Meid die op zoek is naar wat meer uitdaging in de liefde.

Een beetje gekke rock meid die op zoek is naar wat meer uitdaging in de liefde. Ik ben nu alweer een tijdje single en ik zou daar wel wat verandering in willen brengen inmiddels. Ik sta zelfs open voor een relatie als het echt heel erg goed klikt.


Een man die ik lief heb en die mij zijn liefde verklaard.

Kan wel zeggen dat ik een levensgenieter ben, vind het heerlijk om mijn vrije tijd aan zee door te brengen. Nog fijner is het omdat met jou te doen, de man die ik lief heb en die mij zijn liefde verklaard.


Zin in ondeugende en lekkere geile dingen.

Help ik heb een overschot aan liefde, knuffels en zoenen over nu ik weer alleen ben, waar moet ik ze laten. Ook heb ik meer zin in ondeugende dingen en lekkere geile dingen. Als jij nu benieuwd bent welke dingen dat zijn dan hoor ik het graag van je. Wat ik verwacht van jou is heel makkelijk. Je bent open minded net als ik. Nou ik wacht met spanning af naar je berichtje.


Ik zou nu al de liefde van mijn leven tegen willen komen!

Misschien begin ik er wat vroeg mee, maar ik zou nu al de liefde van mijn leven tegen willen komen,. Overal waar ik kijk zie ik stelletjes die het zooo leuk hebben. Ik wil dat ook graag, wat is er nu leuker dan samen op de bank en friemelen, kussen en genieten van het samen zijn.


Ik hou van ongeremde seks, ik krijg er nooit genoeg van!

Hoi, ik hou van ongeremde seks, ik krijg er nooit genoeg van en ik vind bijna elk soort spel leuk. Mijn lichaam is gemaakt voor liefde. neem het zoals je altijd al wilde. Ik hou ervan om teder geknuffeld te worden, maar ook wild en gepassioneerd. Het enige dat telt is dat je me goed begrijpt.