Ontmaagden op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Ontmaagden


Ik ben nog maagd en zoek een man die mij zou willen ontmaagden...

Je zou het niet zeggen maar ik heb de juiste nog niet gevonden. Ik ben nog maagd en zoek een man die mij zou willen ontmaagden... Ik wil dat het speciaal wordt dus ik vind het niet erg als een oudere man mij dat zou willen laten ervaren, als het maar respectvol gebeurd.


Ik wil heel graag ontmaagd worden door een ervaren man.

Ik wil heel graag ontmaagd worden door een ervaren man. Ik wil alle standjes wel graag uitproberen, dus dan zijn meerdere spannende afspraakjes wel fijn. Ik zoek een vast seksmaatje. Iemand die mij leert hoe het moet en hoe het kan.


Lekkere gozer die mij op een lekkere maar wel voorzichtige manier wil ontmaagden.

Jongens, waar zitten jullie toch, ik wacht op je. En ik zal je vertellen waarom. Ik wil graag genieten, maar ben nog maagd en zoek dus een lekkere gozer die mij op een lekkere maar wel voorzichtige manier wil ontmaagden. Verlegen ben ik niet veel zin heb ik wel.


Mag ik de meid zijn wat door jou ontmaagd gaat worden?

Mag ik het de meid zijn wat door jou ontmaagd gaat worden? Ik weet nog niet veel, niks eigenlijk, dus jij kunt me alles leren. Je kunt me dus eigenlijk maken zoals jij dat graag wil. Ik vind dat echt spannend, ik hoop jij ook!


Mijn eerste keer mag bijzonder zijn!

Mijn eerste keer mag bijzonder zijn, als ik zo mijn vriendinnen om mij heen hoor doet het geen pijn en zou daar het liefst zelf achter willen komen. Welke man wil mij ontmaagden?