Sexverslaafd op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Sexverslaafd


Seks gehad met een meid dat ernstig verslaafd is aan sperma?

Heb je ooit seks gehad met een meid dat ernstig verslaafd is aan sperma? Zo niet, dan kan ik je een plezier doen en laten zien hoe cool het is. Ik zal je letterlijk leegzuigen en geen druppel achterlaten. Ik wil dat je keer op keer klaarkomt op mijn tieten en in mijn gezicht totdat je het niet meer aanhoudt en ik helemaal bedekt ben met je witte spul.


Ik wil hier het liefst een neukdate.

Het kan me niet schelen wat er in de andere sexadvertenties staat, ik wil hier het liefst een neukdate en geen andere vrouw heeft er meer recht op dan ik. Mijn poesje is natter, ik heb de meest rondingen en ik oordeel niet eens over mannen met fetisjen. Het wordt niet veel beter, geloof me.


Neuk me tot je niet meer kunt van uitputting.

Ik heb een echt probleem als het om seks gaat. Ik kan niet stoppen als ik eenmaal begonnen ben. Ik ben al zo sinds ik een kind was en ik heb altijd meerdere orgasmes per dag. Ik geef er echter de voorkeur aan om op je pik te komen en mijn handen niet te gebruiken, omdat het veel fijner voelt om hard geneukt te worden.


Dol op sex!!! Kan echt niet zonder.

Dol op sex!!! Kan echt niet zonder, kan wel zeggen dat ik een lichte verslaving te pakken heb. Wat ik het lekkerst vind is lekker gelikt worden, natuurlijk ben ik niet iemand die alleen neemt maar ook geeft:D:D:D


Zo jong en volgens mij al verslaafd aan sex.

Zo jong en volgens mij al verslaafd aan sex. Ik was er al vroeg bij hoor, ik ben ontmaagd toen ik vijftien was en daarna wilde ik niets anders meer. Nu wil ik eens wat nieuws proberen. Ik wil hier een man scoren om het mee te doen. Lekker ondeugend he?


Hou nu eenmaal van sex, ben er verslaafd aan.

Hou nu eenmaal van sex, ben er verslaafd aan, sta er mee op en ga er mee naar bed, helaas alleen.


Ook al heb ik al wat leeftijd toch moet ik eerlijk bekennen dat ik een verslaving heb.

Hai geile mannen, ook al heb ik al wat leeftijd toch moet ik eerlijk bekennen dat ik een verslaving heb. Niet zomaar een verslaving maar wel aan seks. Ik heb helaas een man die nooit zin heeft en dat is voor mij een heel groot probleem. Dan hier maar zoeken naar een lekkere vent die mijn seksmaatje wil worden!


Sex sex sex en nog is sex!

Sex sex sex en nog is sex


Ik moet minimaal 3 keer moet komen wil ik een beetje verzadigd zijn.

Je zal merken dat ik over een enorme conditie beschik. Hou er rekening me dat ik minimaal 3 keer moet komen wil ik een beetje verzadigd zijn.


Ik ben echt seksverslaafd en kan dus niet stil zitten van geilheid op dit moment.

Ik ben echt seksverslaafd en kan dus niet stil zitten van geilheid op dit moment. Ik word zenuwachtig van mijzelf. Ik moet nu toch echt seks hebben hoor.


Ik ben gewoon seksverslaafd, hopelijk is dit geen belemmering voor jou.

Ik zie er misschien wel lief uit, maar het enige wat is mijn hoofd rondgaat is seks seks en nog een seks. Ik ben gewoon een beetje seksverslaafd, hopelijk is dit geen belemmering voor jou. Ik ben dus opzoek naar iemand die mij nog dieper mijn verslaving in kan helpen.


Ik vind seks zo lekker dat het bijna verslavend word.

Wanneer men iets anders zou verzinnen dan seks, zou ik het er toch gewoon bij blijven doen, zo lekker vind ik het dat het bijna verslavend word.


Even lekker los gaan wil ik met ongeremde seks.

Hoe moet ik mijzelf hier nu neerzetten. Samenwonend ben ik al en dat wil ik zo laten. Verslaafd ben ik aan sex en mijn vriendje kan mijn hoge seksdrive niet aan. Daarom zoek ik voor af en toe een one night stand. Even lekker los gaan wil ik met ongeremde seks.