Vertrouwen op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Vertrouwen


Ik zoek iemand die ik kan vertrouwen, lief voor me is!

Normaal ben ik een erg afwachtend type maar ja zo vind ik natuurlijk nooit een man. Ik ga niet vaak meer stappen en op de sportschool lopen alleen van die patsers. Ik zoek iemand die ik kan vertrouwen, lief voor me is en waar ik eventueel een nieuwe start mee kan maken.


Als jij mijn vertrouwen voor je kan winnen dan kan ik je ook heel gelukkig maken.

Het is toch niet omdat ik blond ben dat ik de naam moet dragen wat veel mannen over blondjes vinden. Ik ben een heel lieve dame. Als jij mijn vertrouwen voor je kan winnen dan kan ik je ook heel gelukkig maken.


Ik zou graag weer een lieve man aan mijn zijde hebben.

Ik ben 54 jaar oud en kom uit Limburg. Ik heb een breuk achter me waar ik veel van heb geleden omdat we lang samen waren. Maar langzaamaan realiseer ik me dat het verdriet me niet verder brengt. Ik zou graag weer een lieve man aan mijn zijde hebben met wie ik veel tijd doorbrengen en die mijn leven graag met me wil delen en oud met me wil worden.


Iemand op wie ik kan bouwen en die ik kan vertrouwen.

Zoals mijn naam het al zegt! Onschuldig maar wel oprecht, door mij beter te leren kennen kom jij er van zelf achter waar naar ik op zoek ben. ik heb een relatie en wil dit graag zo houden, zoek dus wel echt iemand op wie ik kan bouwen en die ik kan vertrouwen.