Vrijen op geil-neuken.nl

Neukdate advertenties die vallen onder het trefwoord - Vrijen


Tijd doorbrengen met een aantrekkelijke jonge man die niet jaloers is.

Als extroverte meid wil ik veel tijd doorbrengen met een aantrekkelijke jonge man die niet jaloers is. Ik heb zelfkennis en ben loyaal maar blijf wel de dingen die ik deed gewoon doen maar nu met een knappe vrijer.


Het is erg lang geleden dat ik echt op date ben geweest.

Misschien lijk ik een beetje wanhopig nu ik mijzelf hier heb ingeschreven maar dat maakt mij niks uit want dat ben ik eigenlijk ook wel. Het is erg lang geleden dat ik echt op date ben geweest (ik heb al een lange tijd een relatie) en het is ook een hele lange tijd geleden dat ik heb gevreeën.


Iemand om veel mee te knuffelen, zoenen en vrijen.

Op zoek naar mijn knuffelbeer, iemand om veel mee te knuffelen, zoenen en vrijen, geen wilde dingen of extreem, dat hardhandige daar houd ik niet van. Ik heb ook nog niet zo heel veel ervaring en daar schaam ik me wel een beetje voor.


Ik houd ervan elkaar aan te raken en heerlijk te vrijen.

Vind ik dan eindelijk mijn lieve knuffelbeer hier? Ja klinkt misschien gek maar ik ben gek op knuffelen, ik houd ervan elkaar aan te raken en heerlijk te vrijen, body to body daar geniet ik ook van. Ben jij net als ik dan zou het heel fijn zijn gauw in contact te zijn.


Ik hou liever van het knuffelen en zoenen en dan langzaam lekker vrijen.

Als je op zoek bent naar een vrouw die hard wil neuken dan heb je aan mij een verkeerde hoor ik hou liever van het knuffelen en zoenen en dan langzaam lekker vrijen. Nee niet vrijen de liefde bedrijven. Langzaam en teder zonder poespas enzo, geen sm of andere gekke dingen. Wel ben ik in voor standjes hoor alleen weet ik er weing maar iets zegt mij dat dat wel goed gaat komen nu ik hier ben.


Ik nodig je uit om bij mij thuis een potje te komen vrijen.

Als je het niet erg vindt dat ik getrouwd ben, nodig ik je uit om bij mij thuis een potje te komen vrijen. Discretie is niet nodig, mijn man weer ervan en vindt het prima. Hij zou ook wel graag toekijken of zelfs meedoen, maar dat is iets wat jij beslist, mij lijkt het wel geil in ieder geval. Vertel me maar snel wat jij wil.


Wie komt mij (op)zoeken om heerlijk te knuffelen en te vrijen?

Hallo leuke mannen uit het Overijsselse. Maar het mag ook van buiten de grens zijn hoor, als je het niet te ver fietsen vind. Ik woon in de buurt van Goor en wie komt mij hier (op)zoeken om heerlijk te knuffelen en te vrijen?


Lekker lang vrijen en vooral heel veel genieten.

Roodharige beetje ondeugende meid hier op zoek naar romantiek, maar ook bijvoorbeeld een goede massage, lekker lang vrijen en vooral heel veel genieten. En dat wil ik doen met een man die dezelfde wensen heeft als ik.


Ik zoek hier heel discreet naar een sexcontact op regelmatige basis.

Ik zoek hier heel discreet naar een sexcontact op regelmatige basis. Mijn man verwent mij niet meer goed en ik moet bijna smeken om met hem te vrijen. Ik wil geen lasten maar wel heel veel lusten!


zoek iemand die regelmatig eens wil neuken!

Hey, ik ben een vrouw die er wel pap van lust. Ik zou wel elke dag een paar keer willen vrijen met mijn man maar dat is wel wat te veel gevraagd, ik snap het ook niet maar hij wil gewoon niet. zoek iemand die regelmatig eens wil neuken en dan lekker te keer gaan samen, ons helemaal uitleven.