Ik sta al een hele tijd droog. Hoe kunnen we dit oplossen?

Ik heb een heel lieve man die altijd attent is voor mij maar oh zo droog en dat bedoel ik dan wel letterlijk want ik sta al een hele tijd droog. Hoe kunnen we dit oplossen?

Waar is de man van mijn dromen?

Waar is de man van mijn dromen? Ondanks dat ik in een relatie zit kan ik je maar niet uit mijn hoofd zetten dus waar zit je?

In mijn naakie of enkel met een shortje aan, een man zijn huisje mag poetsen!

Hai! Ik ben amateur modelletje en probeer natuurlijk mezelf heel snel op te werken in de wereld van modellen. Maar er moet ook geld in het laatje komen en daarvoor werk ik als poetsvrouw. Ik zou het echt waar, heel erg geil vinden, als ik eens in mijn naakie of enkel met een shortje aan, een man zijn huisje mag poetsen!

Een beetje verlegen ben ik wel. Niet in het dagelijks leven maar wel als het op mannen aan komt.

Een beetje verlegen ben ik wel. Niet in het dagelijks leven maar wel als het op mannen aan komt. Niet dat ik onzeker ben, ik heb juist veel ondeugende gedachten . Nu de man vinden die mij hier bij wil helpen en er doorheen kan prikken.

Wilde jonge dame en alleen dat kan toch niet.

Wilde jonge dame en alleen dat kan toch niet. Ik heb echt iemand nodig bij mij overdag heb ik zo mijn bezigheden maar ik de avond is het toch wel erg eenzaam.

Nu wil ik weleens een man die mij weet te temmen.

Ik ben degene die alles bepaald in de relatie, nu wil ik weleens een man die mij weet te temmen.